365 Days, filmul ce-a rupt pe Netflix

Fără îndoială unul dintre cele mai urmărite filme ale anului, probabil ca fiecare a dorit să-l vadă doar pentru ca s-a comentat foarte mult pe marginea acestei ecranizări.

Lider de audienta pe Netflix România, mult timp, la noi a fost extrem de urmărit și discutat. Ca în fiecare caz, cei ce l-au vizionat se împart în doua tabere, cei care îl adora și îl recomanda mai departe și cei ce îl considera un film slab sau mai exact o mizerie.

Prima scena a filmului este prezentata o tranzacție făcută de un bătrân mafiot în prezenta fiului sau. Cadrul este unul de poveste, tranzacția este discutata intr-o clădire pe malul marii, loc în care fiul bătrânului este absorbit de o femeie prezenta pe plaja și se îndrăgostește iremediabil.

Scena este întreruptă de o împușcătură, bătrânul este împușcat de către un lunetist iar fiul acestuia, Massimo este cel ce trebuie sa duca mai departe titulatura tatălui sau.

Acțiune se va muta peste ani unde ne este introdusă protagonista filmului Project 123movies, Laura. În prezent, Laura este o femeie în toată firea, frumoasa și cu o viață nu prea stralucita. Aceasta isi petrece ziua de naștere în Italia alături de bărbatul ce se presupune ca ar trebui sa fie sufletul ei pereche insa faptele acestuia dovedesc contrariul.

Massimo o recunoaște pe Laura, ca drept fata de pe plaja pentru care făcuse obsesie și a încercat ani la rând sa o găsească fără rezultat. Acum acesta o găsește și o răpește de la propria ei aniversare. O duce pe Laura intr-o vila impunătoare și ii acorda 365 de zile sa se îndrăgostească de el.

Răpirea este de fapt pretextul ca Massimo să-i arate toate calitatile sale pana când aceasta chiar se îndrăgostește pe buna dreptate de acesta. Povestea nu este atât de simpla căci în lumea mafiei apar tot felul de jocuri de răzbunare mai ales când implica sentimente.

Filmul a fost comparat în nenumărate rânduri cu “50 shares of Grey” dar din punctul meu de vedere nu exista nicio asemănare. 365DNI a fost extrem de urmarit datorită actorului și numeroaselor scene de sex extrem de detaliate și complexe.

Nu pot încadra filmul la cel mai slab dar nici la cel mai bun, aș spune ca am o atitudine neutra fata de el și mi se pare mediocru. Scenariul este destul de slab și actorii deasemenea insa ii salvează aspectul fizic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *