Actorii sau actrițele din seriale care au decedat în 2019

2019 nu prea a fost bun cu cativa actori din universul serialului. Nici cu fanii acestora, de altfel. Universul serialelor a pierdut din pacate in acest an care s-a incheiat recent mai multi actori minunati.

Luke Perry. Interpretul lui Dylan McKay si al lui Fred Andrews ne-a parasit la inceputul anului 2019, in martie, in urma unui AVC. « Riverdale », de altfel ultimul serial in care acesta a jucat, i-a si adus cel mai frumos omagiu in primul episod al sezonului 4.

Brian Tarantina. Cunoscut pentru rolurile sale din mai multe seriale precum „The Good Wife”, „Gilmore Girls” sau „Heroes”, actorul a decedat in acest an la varsta de 60 de ani.

Brian Turk. Decedat la varsta de doar 49 de ani din cauza cancerului, actorul Brian Turk a devenit celebru mai ales datorita rolului sau din „Carnivale”.

Cameron Boyce. Un actor care ne-a parasit din pacate in mod tragic la doar 20 de ani. Acesta s-a stins din cauza complicatiilor legate de epilepsie. Vedeta filmului „Descendants” si-a inceput cariera pe Disney Channel in „Jessie”.

Eddie Jones. Tatal lui Superman, Jonathan Kent in „Louis&Clark”, a parasit aceasta lume la varsta de 84 de ani. A putut fi vazut recent in „Ghost Whisperer”, „Veep” sau „Aquarius”.

Peggy Lipton. A avut rolul lui Norma Jennings in serialul „Twin Peaks”. Dar in 11 mai in acest an a decedat dupa o lunga batalie cu cancerul de colon.

Ron Liebman. In 6 decembrie, un actor din celebrul serial „Friends” care celebreaza 25 de ani de la lansarea sa, a murit din cauza unei pneumonii. Este vorba despre Ron Liebman, care a interpretat rolul doctorului Leonard Green, tatal lui Rachel Green si care avea 82 de ani.

Jed Allan. Decedat la 9 mai 2029, Jed Allan a jucat rolul tatlui lui Steve Sanders, Ian din serialul „Beverly Hills 90210” timp de 5 ani.

Pascale Roberts. Recent, in 26 octombrie, actrita Pascale Roberts care a facut parte din familia serialului „Plus Belle La Vie”, timp de opt ani, s-a stins, lasand intreaga echipa a serialului in doliu.

Jean Michel Martial. Un actor din serialul Netflix „The Hook Up Plan”, dar si comisarul Gregoire Lamarck din „Profilage”, a murit in noaptea dinspre 17 inspre 18 octombrie.

Richard Erdman. Toti fanii serialului „Community” isi amintesc cum Leonard, un student din Greendale, destul de insuportabil, adora sa faca recenzii la pizza pe Internet.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?