Apple Watch Series 5 – lansarea, preț și alte zvonuri

Dupa succesul fenomenal obtinut cu Series 4 ce ne rezerva oare Apple pentru aceasta a cincea generatie? Cu ce va semana, care este pretul sau si de cand va fi disponibila pe piata? Iata toate zvonurile cu privire la acest subiect.

Cu seria Watch Series 4 Apple a regandit si a metamorfozat ceasul inteligent, atat in ceea ce priveste designul cat si capacitatile. Ceasul s-a subtiat, ecranul s-a marit si au fost adaugate o multime de noi functionalitati. Cu toate acestea, tehnologia face progrese cu pasi repezi si deja ne intrebam la ce ne putem astepta de la Series 5. Cand va fi lansata aceasta serie? Care este designul sau? Va beneficia de functionalitati noi? Daca da, care sunt acestea?

Ne asteptam ca Apple Watch Series 5 sa fie anuntat in luna septembrie. Dupa un interval de 18 luni intre modelul original si a doua generatie au avut loc trei lansari consecutive in septembrie 2016, 2017 si 2018. Daca se va respecta acest ritm atunci Series 5 va fi lansata in septembrie 2019.

Care va fi pretul lui Apple Watch Series 5? In mai 2019, pretul lui Sries 4 (cu carcasa din aluminiu si GPS) a pornit de la 429 de euro. Cu optiunea Cellular incepe de la 529 de euro si daca optezi pentru o carcasa din hotel inoxidabil atunci ajungi la suma de 699 de euro. Costul noii serii variaza tot in functie de marimea ecranului – 40 sau 44mm – si in functie de bratara. Spre exemplu, daca iti doresti o bratara Hermes atunci pretul poate ajunge pana la 1500 de euro.

Primele trei generatii ale Apple Watch erau aproape similare. A trebuit sa asteptam un al patrulea model pentru a observa o schimbare, o evolutie, in special in privinta ecranului care este mai subtire si mai mare. Ramanem prudenti in ceea ce priveste o posibila modificare a design-ului in ceea ce priveste Series 5. Ne asteptam ca Apple sa pastreze acelasi stil si schimbarile sa se regaseasca sub carcasa in special.

Cea mai sigura schimbare se refera la integrarea procesorului S5 care va spori performantele noului ceas. Spatiul de stocare a fost si el marit putin, se vorbeste de 16 GB. Inca nu se stie daca Apple intentioneaza sau nu sa vina cu imbunatatiri in ceea ce priveste imbunatatirea ecranului ceasului. Ultima functionalitate posibila este senzorul foto integrat insa mai asteptam informatii in acest sens.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?