Cele mai bune seriale scurte Netflix pe care să le devorezi într-un week-end

Aceste seriale scurte au cateva episoade sau doar un sezon deci sunt cea mai buna alegere daca esti in cautarea unor lucruri mai simple de privit si de devorat.

The Spy. Cu siguranta ca il stii pe Sacha Borat Cohen datorita celui mai nebun si mai controversat personaj, Borat. Dar cu siguranta ca nu ii cunosti latura dramatica. Acest serial de sase episoade, intitulat The Spy ne prezinta veritabila poveste a lui Elie Cohen, un spion de origine israeliana care s-a infiltrat in cele mai inalte sfere ale guvernului sirian. Cu siguranta ca te va tine cu sufletul la gura pana la final.

Love Death + Robtos. Este un serial animat care regrupeaza 18 episoade care nu dureaza mai mult de 20 de minute. Intr-o ambinata care imbina de minune genul SF si umorul negru, sunt abordate teme precum iubirea sau moartea intr-un univers distopic unde robotii si inteligenta artificiala sunt omniprezenti.

Feel Good. Este o romanta dramatica de pe Netflix care abordeaza tema iubirii, a dependentei si a drogurilor. Realizatoarea sa, umorista canadiana Mae Martin, este actrita principala in propriul sau rol.

Erased. Este unul din cele mai bune seriale japoneze de pe Netflix. Este bazat pe manga cu acelasi nume si urmareste un baiat care poate calatori in timp si astfel sa il gaseasca pe cel care i-a omorat mama.

Master of None. Cu doar doua sezoane, Master of None nu are multe episoade mai lungi de o jumatate de ora. Aici urmarim povestea unui new-yotkez obisnuit care abordeaza diferite teme precum iubirea moderna, familiile diverse si confuzia de a fi un tanar adult la aceasta varsta ciudata.

The Umbrella Academy. Este unul din cele mai bune seriale de pe Netflix. Aici urmarim un grup de oameni ales de un milionar excentric deoarece au cu totii super- puteri. Dar, dupa moartea « tatalui » lor, trebuie sa gaseasca o cale de a salva lumea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *