Cum privesc fetele băieții

De ce le plac fetelor atât de mult băieții cu gropițe? Din fericire sunt posesorul a două asemenea chestii, însă nu se văd întotdeauna. Mi s-a spus că dacă sunt așa, sunt chiar mai interesante. M-am simțit ciudat. Oare așa se simt și fetele când ne uităm și le lăudăm formele?

Sunt fete și fete, unele preferă blonzii cu ochi albaștri, visătoare. Altele băieții de culoare, majoritatea șmecherii, dar gropițe? Să fim serioși. E ca și cum m-aș duce la una și i-aș spune că îmi place coșul ei de pe frunte. M-ar crede? Eu cred că ar trebui să ma feresc și să fug.

Am văzut zilele astea o poză amuzantă cu un tip ce săpa o gropă și scrie pe un norișor din acela, știți voi.. „am auzit că vă plac băieții cu gropițe”. Avea o lopată în mână. M-a amuzat peste măsură. Stau pe întuneric și râd și acum, sper să nu mă vadă cineva.

Sunt curios ce astfel de lucruri le mai plac fetelor. Ce detalii le mai atrage, dar și ce le îndepărtează. Nu cred că voi afla aceste lucruri vreodată. Fetele în general spun ceva și vor să spună fix opusul, iar dacă le întrebi opusul, nu le mai convine nici acela. Sunt atât de ușor de înțeles, odată ce nu mai încerci.

Ne fac viața frumoasă, așa sucite cum sunt ele. Ne place prezența lor, iar când zâmbesc, ne simțim și noi împliniți. Pe cât pot fi de rele, nehotărâte și ce defecte mai considerăm că au, pe atât sunt de amuzante, plăcute și într-un mod ciudat de a o spune, interesante.

Așa că, băieți cu gropițe, zâmbiți în preajma lor. Un zâmbet poate scoate gropițele la vedere, iar dacă nu, tot e mai bun decât o față mohorâtă și vă face să păreți și mai atrăgători decât sunteți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *