De ce ar trebui să bei suc de kombucha?

Originară din China, această băutură misterioasă există de peste 200 de ani. Sucul de kombucha este un suc din ce în ce mai celebru datorită numeroaselor sale beneficii. Mai ales pentru sănătate. Dar ce conţine el mai exact şi care îi sunt virtuţile? Vei afla mai multe în acest articol.

Kombucha este o ciupercă originară din China. Amestecată cu frunze de ceai şi zahăr alb, se obţine sucul de kombucha. Un suc despre care se spune că este o băutură vitalizantă şi care se poate regăsi în magazinele bio.

Dar şi un suc care devine din ce în ce mai popular datorită virtuţilor sale detox. În plus, se spune despre el că este foarte bun pentru a trata unele boli,

Ce conţine în realitate sucul de kombucha? Sucul de kombucha conţine enzime şi minerale. Este foarte bogat şi în vitamine din grupa B, C, D şi E. Antioxidanţii pe care îi conţine fac din el unul din cele mai bune remedii pentru a detoxifia organismul.

Beneficiile sucului de kombucha. Kombucha este cea mai bună idee pentru ameliorarea digestiei. Bând suc de kombucha vei reuşi să îţi stimulezi metabolismul.

Unii îl folosesc chiar şi pentru a slăbi. Într-adevăr, o digestie stimulată, este foarte eficientă atunci când vine vorba despre arderea de grăsimi, deci pentru slăbire, cu alte cuvinte. Dar asta nu este totul.

Datorită compuşilor săi, mai ales datorită drojdiei, sucul de kombucha este cea mai bună idee pentru a stimula organismul şi pentru a întări sistemul imunitar. Organismul va lupta mult mai uşor contra bolilor cardio-vasculare şi va ameliora circulaţia sanguină.

Sucul de kombucha este un suc foarte apreciat de sportivi pentru a-i energiza şi pentru a lupta contra stresului. La fel ca şi băuturile energizante, sucul de kombucha poate să reducă senzaţia de oboseală şi să te ajute să te simţi mai bine.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?