Este oficial, The Society va beneficia de un nou sezon

Sezonul 1 al serialului The Society pare sa fi convins publicul. Si publicul a fost atat de convingator incat Netflix sa decida sa ofere o continuare acestui serial. The Society a inceput sa fie difuzat pe Netflix incepand cu luna mai a anului trecut. Un serial pentru adolescenti fantastic care a stiut cum sa isi convinga publicul caruia nu i-a luat prea mult sa devoreze toate cele 10 episoade ale primului sezon.

The Society va beneficia de inca un sezon. Netflix a pastrat multa vreme suspansul in jurul unui posibil sezon 2 al serialului The Society. Deoarece totul depindea de public. Dupa cum explica pentru Digital Spy in mai anul trecut, Christopher Keyser, creatorul serialului, Netflix nu accepta reinnoirea serialului decat daca audienta era ridicata. Netflix decide de obicei daca un serial va beneficia de o continuare in functie de audienta. La acea vreme inca nu se stia daca serialul va beneficia sau nu de un sezon 2. Unele seriale au dreptul la doua sezoane in comenzile initiale. Este si cazul lui Sabrina. Insa nu a fost cazul si pentru The Society. Anul trecut Netflix comandase doar un sezon ceea ce este de altfel un lucru obisnuit. A ramas sa astepte ce decizie se va lua pe viitor.

Si iata ca vestea cea buna pentru fani a venit. Netflix tocmai a oficializat reintoarecerea serialului The Society pentru un nou sezon. Un anunt facut pe Twitter de catre actorii serialului.

Scenariul serialului The Society. Finalul sezonului 1 a lasat fara indoiala loc pentru un al doilea sezon. Acesta din urma ar trebui sa fie centrat asupra trio-ului Campbell, Lexie si Harry, ale caror proiecte pentru comunitatea din care fac parte nu par sa fie compatibile.

Christopher Keyser a declarat ca este extrem de interesant sa stii si sa vezi cum personajele care au capatat puterea de a schimba totul fac acest lucru. Toby Wallace, actorul care il interpreteaza pe Campbell a precizat ca se va intampla multe lucruri intre el si personajul Elle. In plus, acesta a declarat ca va fi foarte surprins daca Campbell va reusi cu adevarat sa schimbe ceva, chiar daca are aceasta putere. Ceea ce inseamna ca suntem si mai nerabdatori sa aflam ce se intampla mai departe.

Inca nu s-a dezvaluit data de difuzare ceea ce inseamna ca fanii se vor multumi pentru moment cu alte seriale precum Casa de Papel si cu sezoul 7 al serialului Orange is the New Black.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?