Google Pixel 4 și Pixel 4 XL – tot ce știm despre telefoane de la Google

Smartphone-urile de la Google au devenit o referinta in diferite sectoare. Fotografiile sunt principala calitate a produselor firmei din Mountain View. A patra generatie de Pixel va sosi in curand, este timpul sa recapitulam tot ce stim despre Pixel 4 si Pixel 4XL.

Doua modele: nu se schimba o echipa castigatoare. La fel ca in cazul primelor trei generatii de Pixel – si Pixel 3a – vor exista doua modele: Pixel 4 clasic si Pixel 4 XL. Diferentele intre cele doua modele se situeaza la nivel de ecran, design si baterie. Generatia ar trebui sa se rezume pentru moment la aceste doua modele. Odata cu lansarea recenta a modelelor Pixel 3a si Pixel 3a Xl este dificil sa ne imaginam ca Google va anunta lansarea potentiala a modelelor 4a si 4aXL la mai putin de sas luni de la lansare.

Design: 3 design-uri diferite. In ceea ce priveste designul, primele informatii vorbeau despre un telefon cu un ecran perforat in genul lui Samsung Galaxy S10. Drept urmare, un telefon care pastreaza designul cu care ne-a obisnuit Pixel. Unii vorbesc chiar despre un telefon fara butoane fizice, prferand un sistem de butoane capacitive.

Insa, cateva zile mai tarziu apare un design complet diferit, care se apropie de zvonurile cu privire la un iPhone 11, cu un modul foto patrat in partea din spate. Pixel 4 clasic va beneficia de un ecran de 5,6-5,8 inchi si varianta XL de 6,2-6,4 inchi. Google ar fi angajat 3 echipe diferite pentru a realiza 3 design-uri pentru Pixel 4. Unul din design-urile prezentate a ajuns primul pe Internet, apoi al doilea insa nicio urma de al treilea. Se pare ca Google a ales a doua varianta de design pentru modelul sau definitiv. In ceea ce priveste culorile, vor fi telefoane in nuante de negru dar si turcoaz deschis.

O camera foto dubla in spate. Mare premiera in familia Pixel – noul membru ar putea beneficia de un senzor foto multiplu in partea din fata. Pixel 3 avea un senzor foto dublu in partea din fata, nu in spate. Pixel 4 va avea acest modul foto un partea din spate pentru a prodifa de tehnologia firmei din Mountain View in termeni de tratament al imaginii.

Functionalitati: Face ID si senzor de amprente in ecran. Un alt zvon care circula vorbea despre prezenta unui senzor de amprente in ecran. In plus, Google cauta sa integreze proiectul Soli in Pixel 4 care vizeaza controlarea smartphone-ului prin gesturi.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?