His Dark Materials sezonul 2: un trailer epic

Scoate-ti agenda, data lansarii sezonului 2 al serialului His Dark Materials a fost fixata pentru data de 17 noiembrie de OCS. Adaptare a celui de-al doilea roman apartinand lui Philip Pullman, acest al doilea sezon se anunta a fi plin de rasturnari de situatii pentru Lyra in special, dar si pentru aliatii si dusmanii sai. Sezonul 2 al serialului His Dark Materials beneficiaza de un trailer epic.

Adaptata pe marele ecran in 2007, saga literara His Dark Materials s-a reintors in 2019 sub forma unui serial. HBO si BBC One s-au asociat pentru aceasta noua versiune a romanelor lui Philip Pullman. In serial joaca actori precum Dafne Keen, Ruth Wilson, James McAvoy sau Lin-Manuel Miranda. Daca primul sezon te-a surprins trebuie sa stii ca sezonul cu numarul 2 se anunta a fi unul si mai nebun decat primul.

Lyra si Will, fugari in trailer
In sezonul 2 al serialului His Dark Materials, Lyra se va intalni cu Will. Daca va amintiti, la finalul sezonului 1, tanara fata parasea lumea cu care era obisnuita si in care a copilarit pentru a traversa podul care ducea intr-o alta lume. Aici Lyra se va intalni cu Will care a schimbat si el lumea. Vor fi urmariti de catre Magisterium si de D-soara Culter si Lee Scoresby, fiecare din acestia incercand din rasputeri sa fie primii care ii gasesc. Pentru asta, se vor asocia cu un personaj nou jucat de Andrew Scott.

Insa, trailerul oficial al sezonului 2 al serialului His Dark Materials anunta in egala masura o multime de tensiuni, o multime de rasturnari de situatie pentru principalele personaje ale serialului, un razboi posibil si scene si mai epice decat cele vizionate in sezonul 1 al serialului. Sezonul 2 al serialului His Dark Materials va putea fi urmarit incepand cu 17 noiembrie pe OCS.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *