Niagara, un pământ al vinurilor și al minunilor

Crezi sau nu, nu exista doar cascade in Niagara. Pe langa minuni naturale unice, gasim in aceasta regiune o delicioasa bucatarie moderna, podgorii, cazinouri si numeroase locatii pentru distractie precum si activitati in aer liber si activitati istorice.

Fie ca este vorba despre prima ta vizita sau ai avut deja ocazia sa admiri cascada, exista intotdeauna ceva nou de facut aici. De aceea am pregatit un mic ghid pentru urmatoarea ta calatorie la Niagara.

Admira cascada Niagara. Chiar daca este departe de a fi singura atractie, cascada Niagara atrage ca un magnet un numar mare de turisti. Vei contempla 50 de metri de maretie, de putere, vei avea in fata un peisaj care iti va taia rasuflarea. Astfel de senzatii nu prea ai ocazia sa le intalnesti. Admira peisajul de la poalele cascadei in timpul unei croaziere care iti va permite sa o vezi de aproape (dus inclus). Du cu tine ceva impermeabil si instaleaza-te pe podul de observare a unui catamaran Hornblower. Sau asteapta lasarea serii pentru a vedea cum cascada se ilumineaza.

Daca ti-a placut partea din fata a cascadei atunci de ce sa nu o admiri si din spate? Experienta din spatele cascadei te va cobori cu un lift la o adancime de 45 de metri intr-un subsol stancos, in inima cascadei Niagara. Un tunel scurt te va duce in spatele perdelei de apa, care se scufunda numai putin de 13 etaje. Nu mai trebuie sa spune ca privelistea este pur si simplu grandioasa, nu-i asa?

Dupa ce ai admirat cascada din toate partile trebuie sa afli ca regiunea beneficiaza de cea mai mare selectie de terenuri de golf din tara. Exista numai putin de 48 din care poti alege. Daca iti doresti o escapada in aer liber atunci indreapta-te spre coasta de sud a regiunii Niagara pentru o baie de soare pe una din cele 8 magnifice plaje de nisip ale lacului Erie. Daca adori apa atunci Port Colborne este in egala masura o halta interesanta – denumit orasul pescuitului prin excelenta de catre World Fishing Network in 2013, este perfect pentru a pescui somon sau pur si simplu pentru a te relaxa.

In regiune se mai afla cateva sute de kilometri de piste de biciclisti. Ai posibilitatea de a te plimba cu bicicleta in mijlocul podgoriilor sau pe o poteca recreativa a raului Niagara.

Gusta din produsele regiunii. Paradisul amatorilor de vin, Niagara numara peste 80 de podgorii. Si, daca cauti ceva de mancat pentru a merge cu vinul, vei gasi cu siguranta ceva pe placul tau.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?