Oppo Reno Ace: Snapdragon 855+, 12 GB RAM și o încărcare completă în doar 30 de minute

Oppo Reno Ace este acum oficial si vine cu o fisa tehnica impresionanta pe hartie. Tehnologia SuperVOOC 2.0 de la Oppo este principalul sau atu. Cuplat la un incarcator de 65W, aceasta ii permite lui Oppo Reno sa se incarce de la 0 la 100% in doar 30 de minute.

Oppo Reno Ace reprezinta un smartphone care risca sa dea mari batai de cap concurentei cu caracteristicile sale din gama premium si la un tarif mult mai accesibil fata de principalele telefoane de pe piata. Principalul sau atu este oferit de incarcarea rapida, Super VOOC 2.0 care face din el primul smartphone de pe piata care propune o incarcare rapida in doar 30 de minute.

Oppo Reno Ace – un smartphone killer prin excelenta. Inca de la inceputul anului, numerosi au fost constructorii care au venit cu anuntul ca telefoanele lor vor beneficia de incarcarea rapida. Xiaomi spre exemplu a prezentat o tehnologie care promitea o incarcare de 100% in doar 17 minute si Vivo vine cu un incarcator de 120W care promite o incarcare completa in doar 13 minute. Insa Oppo Reno Ace este primul model comercial al carui baterie de 4000 mAh trece de la 0% la 100% in doar 30 de minute de incarcare datorita unui incarcator de 65W.

Oppo Reno Ace este in egala masura compatibil USB-C PD. Pe langa tehnologia de incarcare rapida, Oppo Reno Ace este echipat cu un ecran FULL HD+ AMOLED de 6,5 inchi si este unul din rarele telefoane de pe piata care propun o rata de refresh de 90Hz la fel ca telefoanele lansate recent pe piata de OnePlus si de Google. Acest smartphone este animat de cel mai recent procesor Snapdragon 855+ sprijinit de 8 sau de 12 GB RAM si o stocare UFS 3.0 de 256 GB.

Oppo Reno Ace propune in egala masura un bonus care merita sa fie mentionat – mufa jack de 3,5 mm. Este disponibil in China incepand cu suma de 3119 yeni, adica aproximativ 410 euro pentru versiunea de 8GB RAM si 128 GB capacitate de stocare. Si aproximativ 485 de euro pentru versiunea de 12 GB RAM si 256 GB capacitate de stocare.

Telefonul este construit dintr-o sticla cu efect de gradient si o rama metalica iar design-ul este unul comun pentru anul 2019.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *