Pearson, un spin-off al serialului Suits

Suits a fost considerat drept Ally McBeal al anilor 2010. Dupa 8 sezoane, viata de zi cu zi a avocatilor sexy continua sa ne pasioneze. Si se pare ca aceasta aventura va capata o noua turnura. Spin off-ul serialului centrat asupra lui Jessica Pearson a fost lansat. Jessica Pearson nu si-a agatat in cele din urma in cui roba de avocat si inca vrea sa fie de actualitate.

Un spin off despre Jessica Pearson. Ai auzit vorbindu-se deja despre acest spin off? Deja este o realitate. Spin off-ul lui Suits centrat asupra lui Jessica Pearson este in curs de difuzare pe USA Network. Personajul interpretat de catre Gina Torres a parasit serialul la mijlocul sezonului 6 al serialului Suits. Publicul a urmarit timp de sase ani evolutia frumoasei avocate, fondatoarea cabinetului Pearson-Specter-Litt.

Prezenta inca de la debutul serialului Suits, comediana in varsta de 47 de ani a parasit serialul dn cauza unor motive geografice. Din motive personale, sotia lui Laurence Fishburne isi dorea sa se reintoarca sa locuiasca in Los Angeles. Ceea ce era incompatibil cu filmarile zilnice la Vancouver. Scenaristii nu au avut de ales decat sa includa plecarea sa in serial.

In Pearson, creat de catre Aaron Korsh si Daniel Arkin, actrita Gina Torres isi semneaza marea reintoarcere pe micul ecran.

Suits, o serie judiciara culta. Dezvoltarea unui spin-off pentru serialul Suits nu este un lucru suprinzator. Serialul a fost un real succes, cei care l-au urmarit au fost foarte multi. Insa, din pacate, sezonul 9 difuzat actualmente va fi si ultimul.

Sa ne amintim ca acest serial creat in 2011 este centrat asupra unui cabinet de avocati. Ambitiosul Harvey Specter tocmai a fost angajat la acest cabinet de avocati cunoscut. Este in cautarea unui asistent si este din ce in ce mai atasat de Mike Ross, un tanar extrem de inteligent insa fara diploma. Cei doi formeaza in cele din urma o echipa de soc insa trebuie sa faca eforturi disperate ca nimeni sa nu afle ca Mike nu are o diploma de licenta.

Pearson a fost lansat pe data de 17 iulie, aceeasi zi in care serialul Suits a revenit pentru un nou si ultim sezon, sezonul cu numarul 9. Suits isi va lasa mostenirea lui Pearson, Jessica fiind una din eroinele acestui nou serial. Isi face aparitia intr-unul din traielerele spin off-ului pentru a le veni in ajutor fostilor sai colegi.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?