Queens/Hustlers – filmul girl power al toamnei

Filmul Queens se anunta a fi filmul toamnei 2019 cu un scenariu si un castin 100% girl power: Jennifer Lopez, Cardi B, Lizzo, Lili Reinhart si Constance Wu. Nu, Queens nu este un nou film consacrat celebrei trupe britanice sau un alt film biografic despre regina Scotiei. Avand drept premiera data de 16 octombrie 2019, este vorba despre un lung-metraj inspirat dintr-o poveste adevarata, mai precis dintr-un articol din New York Times, The Hustlers at Scores, scris de catre jurnalista Jessica Pressler.

Filmul (si deci o parte din articol) spune povestea unei gasti de stripteuze de pe Wall Street care s-au saturat sa fie folosite de catre barbati, fie ca este vorba de clienti sau de patron. Ramona le propune colegelor sale un plan indraznet, acela de a-si jefui clientii, sa puna mana pe cat mai multi banipentru a-si imbunatati stilul de viata al lor cat si al familiilor lor. Chiar daca planul lor functioneaza de minune, banii si viata de lux dobandita le va impinge sa isi asume din ce in ce mai multe riscuri si sa intre in numeroase belele. Un casting 100% feminin care cu siguranta va face ravagii in toamna in cinematografe.

Constance Wu, eroina comediei „Crazy Rich Asians” care s-a bucurat de un succes imens anul trecut, va fi Destiny alaturi de Keke Palmer (Mercedes), Lili Reinhart din „Riverdale” (Annabelle), Julia Stiles (Elizabeth) dar si in egala masura alaturi de doua canratete : Lizzo, revelatia anului cu hiturile sale „Juice” si „Truth Hurts”, et… Cardi B, care se afla la primul sau rol intr-un film. Insa rolul lui Cardi B in acest film este doar unul secundar, chiar daca apare in prim plan in trailerul care a fost dezvaluit recent.

Un casting care anunta culoare. Pentru a se asigura de faptul ca filmul se va bucura de un succes enorm realizatorii vin cu un casting de exceptie. Le regasim deci pe Jennifer Lopez, Cardi B, Lizzo, Lili Reinhart (Riverdale) si pe Constance Wu (Crazy Rich Asians) in rolul acestor femei care devin experte in furt. Si soundtrack-ul filmului este asigurat de Cardi B. In plus, povestea filmului ii este aproape deoarece si ea a lucrat ca stripteuza in tinerete pentru a-si castiga existenta.

Bun venit in universul bling-bling si glamour al striptease-ului care ascunde o realitate dstul de sumbra. Intalnire pe data de 16 octombire in cinemaografe pentru a descoperi aceasta aventura nebuna.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?