Samsung Galaxy Note 10 și Note 10+ – tot ce știm despre ele

Pentru fanii Samsung, urmatorul aparat de asteptat cu nerabdare este Galaxy Note 10. Anul acesta ar putea fi declinat in mai multe modele. Iata tot ce stim despre acest telefon din gama premium de la Samsung.

2 sau 3 modele. Daca este sa ne luam dupa traditie, Samsung nu a lansat niciodata mai mult de un telefon din gama premium la sfarsit de an. Totusi, anul acesta marca si-ar putea schimba planurile daca este sa ne luam dupa zvonuri. De notat este faptul ca marca a confirmat deja numele produsului prin intermediul patronului marcii, DJ Koh. La fel cum a facut cu Samsung Galaxy S10, S10+ si S10e la inceput de an, Samsung ar putea sa aiba 2 sau 3 modele pentru Galaxy Note 10. Unele zvonuri vorbesc despre un Galaxy Note 10 e, mai ieftin si mai putin dotat. O astfel de schimbare de strategie nu ar fi deloc suprinzatoare. Apple, care lansa doua modele pe an, pregateste acum 3, odata cu gama XR si Huawei are si el obiceiul sa lanseze 3 modele pe an.

Gata cu mufa jack. Primele informatii cu privire la noile modele arata ca Samsung a ajuns sa abandoneze si el mufa jack de 3,5 mm. Ne putem imagina ca fabricantul isi doreste sa lase mai mult loc astfel pentru mai multi compusi precum bateria. Pentru a remedia absenta mufei jack Samsung propune casti USB-C cu reducerea zgomotului activ. Galaxy Note 10 pastreaza unele elemente de design din familia Galaxy Note precum formatul mai mare decat smartphone-urile clasice.

In spate, vor exista 3 sau 4 camere foto dispuse vertical. O schimbare importanta pentru Samsung care renunta la dispunerea orizontala a camerelor foto pentru un modul similar celui de la Huawei. Evident, ca in fiecare an, accentul va fi pus pe productivitate. Galaxy Note se anunta a fi extrem de important, ba chiar ar putea sa iti inlocuiasca computerul.

Va avea Samsung Galaxy Note 10 butoane fizice? Diferite surse sunt in conflict cu privire la un element din designul telefonului Samsung Galaxy Note 10 si anume butoanele sale fizice. Zvonurile sustin ca telefonul nu va avea butoane fizice, doar zone tactile marcate de o schimbare de relief. Un element contestat insa de un nume cunoscut, Ice Universe care estimeaza ca Samsung s-a gandit sa renunte la butoanele fizice insa nu a materializat inca aceasta dorinta dupa unele teste insuficient de concludente.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?