Sunt singurul care nu găsește nimic bun la TV?

Cunosc foarte multe persoane care, atunci când le întreb ce le place să facă în timpul liber, spun că obișnuiesc să se uite la TV. Ei bine eu sunt probabil una din puținele persoane care atunci când primesc această întrebare, nu menționează deloc TV-ul. Totuși, mă întreb: sunt singurul care nu găsește nimic interesant la TV?

Nu zic că nu mă uit la TV niciodată deoarece aș minți dacă aș face asta. Atunci când deschid televizorul, singurele programe pe care le frecventez sunt cele de documentare deoarece sunt singurele care reușesc să mă captiveze însă nu pentru mult timp ci cel mult pentru o oră. Totuși și acestea oferă în ultimul timp foarte multe emisiuni care se aseamănă între ele astfel încât apare monotonia.

În primul rând pot zice că 90% din emisiunile vizualizate de către majoritatea persoanelor sunt regizate. Poate că exagerez puțin aici însă sincer vă zic că eu unul nu am încredere.

În ceea ce privește filmele pe care le difuzează posturile TV am două motive mari și late pentru care nu le urmăresc: 1. Pauzele de publicitate sunt foarte dese și sincer să fiu urăsc aceste momente și 2. De obicei filmele difuzate sunt destul de vechi și sunt în programul TV în fiecare an astfel încât este foarte probabil să fi văzut filmul acela deja.

Trebuie să recunosc și faptul că, din când în când, mai urmăesc și câte un eveniment sportiv. Obișnuiesc să mai mă uit la meciurile de Champions League sau chiar la meciurile Simonei Halep deoarece nu prea am posibilitatea de a vedea meciurile pe stadion.

Și, sperând că voi primi un răspuns bun, vă întreb la ce vă mai uitați pe la TV? Poate așa voi reuși să găsesc și eu ceva interesant.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?