Top… beneficii ale apei alcaline

Sa bem apa este un lucru vital si esential pentru metabolismul nostru. Mai ales pentru schimburile dintre celule, cu atat mai mult cu cat corpul uman este compus in proportie de 70% din apa.

Ori, in unele locuri, apa de la robinet nu este potabila si nu ne lasa sa fim in cea mai buna stare de sanatate. Apa alcalina este deci cea mai buna alternativa la apa de la robinet, care contribuie la mentinerea echilibrului acido-bazic din organism.

Deci in loc sa bei apa plata, poti apela la apa alcalina ionizata care te va hidrata de minune in viata de zi cu zi.

Apa alcalina este plina de beneficii pentru organism. Restabilind pH-ul corpului,reduce in mod semnificativ aciditatea din corp. o cura va reduce efectele nefaste ale aciditatii si ne va ajuta sa fim cei mai sanatosi.

Apa alcalina este bogata in antioxidanti. Un lucru care va permite protejarea organismului de radicalii liberi si prevenirea unor numeroase maladii. Este deci mai bine sa previi decat sa vindeci si sa anticipezi riscul aparitiei numeroaselor patologii. Iar antioxodantii sunt foarte eficienti pentru a scadea nivelul de colesterol, dar si pentru a reduce maladiile cardiovasculare.

In plus, antioxidantii impiedica oxidarea grasimilor care pot sa fie nefaste pentru vasele de sange.

Band apa alcalina in mod regulat, vei reusi sa iti intaresti sistemul imunitar contra radicalilor lberi. Vei preveni deci aparitia unor boli numeroase.

Apa alcalina este super hidratanta. Creierul este primul care are nevoie de o hidratare ca la carte. Iti va facilita astfel reflexele, reflexiile si diversele activitati intelectuale.

Band apa alcalina, te vei asigura de o buna hidratare a tuturor organelor vitale, iar apa alcalina va hidrata creierul si va intretine capacitatile intelectuale.

Apa alcalina este bogata in minerale. Contine calciu, magneziu si potasiu, elemente vitale pentru sanatatea noastra. Sunt esentiale pentru oase mai ales, pentru dinti si par. Mineralele sunt prezente in toate organele si in toate fluidele celulare. Deci sunt vitale. Apa alcalina va suporta astfel sistemul imunitar, aducandu-i toate elementele de care are nevoie.

O apa cu efect detox. La fel ca si apele detox, apa alcalina poate elimina mucusul de pe peretii intestinali, ameliorand astfel capacitatea corpului de a absorbi toate elementele esentiale.

In plus, apa alcalina este si energizanta. Ionii hidroxizi electronegativi ajuta la marirea nivelului de energie si al claritatii mentale. Astfel, apa alcalina are un efect revigorant si ne ajuta sa ne recuperam dupa un efort mai intens.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?